Joe Perry začal opäť koncertovať

NETKY.SK • 24 Júl 2016, 15:12 • 2 min
Joe Perry začal opäť koncertovať

USA - Americký hudobník Joe Perry začal opäť koncertovať po tom, ako ho 10. júla hospitalizovali pre kolaps počas vystúpenia v newyorskom Brooklyne.

slovakia

left justify in out

Gitarista, známy predovšetkým ako člen rockovej kapely Aerosmith, sa predstavil s formáciou The Hollywood Vampires, s ktorou bol pred incidentom na turné. Muzikant sa s kapelou, v ktorej pôsobia aj Alice Cooper a Johnny Depp, predviedol na pódiu v piatok v kalifornskom meste Rohnert Park a v sobotu v oregonskom Jacksonville.


O jeho návrate informovali členovia formácie prostredníctvom sociálnych sietí aj ich oficiálnej webstránky, kde uviedli, že sa k nim Perry pridá do konca turné, pričom posledný koncert bude 25. júla v Paso Robles v Kalifornii. Muzikanta na jeseň čaká turné s už menovanou kapelou Aerosmith v Južnej Amerike a Mexiku.


Anthony Joseph Pereira je jedným zo zakladajúcich členov kapely Aerosmith, ktorá vznikla v roku 1970 v Bostone. V súčasnosti majú na konte pätnásť albumov, pričom zatiaľ posledným je Music From Another Dimension! (2012). Okrem toho pôsobí aj vo formáciách The Joe Perry Project a Hollywood Vampires a tiež ako sólový interpret. Ako člena Aerosmith ho v roku 2001 uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona