Joe Manganiello sa napokon neobjaví v seriáli Scream Queens

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 09:14 • 2 min
Joe Manganiello sa napokon neobjaví v seriáli Scream Queens

LOS ANGELES - Americký herec Joe Manganiello sa nakoniec nepredstaví v pripravovanom hororovo-komediálnom televíznom projekte Scream Queens.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročného snúbenca kolumbijskej herečky Sofíe Vergary bude totiž tento rok naplno zamestnávať propagácia snímky Magic Mike XXL, ktorú si budú môcť slovenskí diváci a diváčky pozrieť v kinách od 16. júla. Tvorcovia seriálu však už zaňho stihli nájsť náhradu, a to rovnako starého Olivera Hudsona, známeho napríklad z dramatického seriálu Nashville (2012).


Televízia Fox chce Scream Queens uviesť na obrazovky túto jeseň, pričom verejnosti už ponúkli niekoľko teaserov. V novinke z dielne Ryana Murphyho, Brada Falchuka, Iana Brennana a Danteho Di Loreta by sa mali objaviť aj Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer, Jamie Lee Curtis, Nick Jonas, Emma Roberts, Ariana Grande či Skyler Samuels. Prvá sezóna sa bude odohrávať na univerzite, ktorou otrasie séria vrážd.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies