Joe Jackson investoval vo Vietname do výstavby zábavného parku

NETKY.SK • 15 Február 2011, 08:03 • 2 min
Joe Jackson investoval vo Vietname do výstavby zábavného parku

Joe Jackson investoval vo Vietname do výstavby zábavného parku

slovakia

left justify in out

img

Joe Jackson (81), otec nekorunovaného kráľa popu Michaela Jacksona, sa dnes osobne zúčastnil na štarte stavebných prác zábavného parku Happyland v okolí Ho Či Minovho Mesta v juhovietnamskej provincii Long An.
      Ako prezradil pre miestnu televíziu, osobne investoval do výstavby päťhviezdičkového hotela, ktorý bude súčasťou spomínaného komplexu. Rozhodol sa tak spomínajúc na predčasne zosnulého syna, ktorý sa po celý život usiloval ľudí urobiť šťastnými.
      Hlavným investorom projektu je vietnamský koncern Khang Tong.
      V komplexe, náklady na výstavbu ktorého dosiahnu asi dve miliardy dolárov, očakávajú ročne 14 miliónov návštevníkov. Do roku 2014 by tu mali popri hoteli s kapacitou 1000 lôžok vyrásť aj vodný park, filmové štúdiá, kiná, reštaurácie a rôzne atrakcie.
      Nie je známe, koľko finančných prostriedkov Joe Jackson investoval a z akých zdrojov sú tieto peniaze, pretože svojho času neúspešne bojoval proti svojmu vyradeniu z okruhu dedičov po Michaelovi Jacksonovi s tvrdením, že potrebuje pevný príjem a je odkázaný na mesačnú podporu z dedičstva.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies