Joe Cole novou posilou Aston Villy

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 15:48 • 2 min
Joe Cole novou posilou Aston Villy

LONDÝN - Kariéra bývalého anglického futbalového reprezentanta Joea Colea bude pokračovať v Aston Ville.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný stredopoliar podpísal s birminghamským klubom zmluvu na dve sezóny.
     

"Aston Villa je tím s bohatou históriou, ktorý má veľký priestor na napredovanie. Mám za sebou úspešnú kariéru, ale stále je ešte veľa toho, čo by som chcel dokázať," uviedol Cole pre BBC Sport.
     

Kreatívny stredopoliar pôsobil v uplynulej sezóne vo West Hame United, "kladivári" však s ním nepredĺžili spoluprácu. Rodák z Londýna, ktorý má na svojom konte 56 štartov v reprezentačnom drese, prežil najlepšie roky svojej doterajšej kariéry v FC Chelsea. Na Stamford Bridge získal tri majstrovské tituly. V roku 2010 prestúpil do Liverpoolu, ale v tíme "the Reds" si nedokázal vybojovať miesto v základnej zostave. Sezónu 2011/12 tak strávil na hosťovaní vo francúzskom Lille.
     

Cole je v poradí druhou predsezónnou posilou Aston Villy, minulý týždeň podpísal s klubom zmluvu švajčiarsky obranca Philippe Senderos.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies