Joe Cole končí vo West Hame United

NETKY.SK • 24 Máj 2014, 10:06 • 2 min
Joe Cole končí vo West Hame United

LONDÝN – Anglický futbalový klub West Ham United oznámil, že v nasledujúcej sezóne už nepočíta so službami bývalého reprezentanta Albionu Joa Cola.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný záložník si prvýkrát obliekol dres londýnskych "kladivárov" pred 20 rokmi. V roku 2003 prestúpil do londýnskej Chelsea, kde prežil najlepšie roky futbalovej kariéry a získal tri majstrovské tituly. Po siedmich rokoch viedli jeho kroky do FC Liverpool, v ktorom strávil tri sezóny vrátane ročného hosťovania vo francúzskom klube FC Lille. Začiatkom minulého roku sa vrátil do West Hamu, kde podpísal 18 mesačnú zmluvu. V tomto období si však nevybojoval základné miesto v zostave a tak s ním klub nepredĺžil zmluvu.
      

Cole má za sebou aj 56 reprezentačných štartov, v ktorých si pripísal 10 gólov. S futbalovou reprezentáciou sa predstavil aj na troch svetových šampionátoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona