Joe Biden sa prihovoril voličom, je presvedčený o víťazstve v amerických prezidentských voľbách

NETKY.SK • 4 November 2020, 06:55 • 2 min
Joe Biden sa prihovoril voličom, je presvedčený o víťazstve v amerických prezidentských voľbách

Demokratický kandidát na prezidenta sa prihovoril svojim voličom s tým, že noc bude dlhá a pravdepodobne počítanie bude trvať veľmi dlho.

slovakia

left justify in out

Napriek kľúčovým štátom, kde uspel súčasný prezident USA, republikánsky kandidát Donald Trump, je kandidát demokratov Joe Biden presvedčený, že víťazstvo bude patriť jemu.

 

 

Cesta k výhre

„Bude nám to trvať celú noc,“ povedal Biden, ktorý bol viceprezidentom prezidenta Baracka Obamu. Voličom sa prihovoril s veľkým optimistom. Zdôraznil, že on i s celým svojím tímom sa cíti veľmi dobre a cíti, že sa im darí. „Sme na ceste k tomu, aby sme voľby vyhrali,“ povedal presvedčivo.

 

Hlasy poštou

Bidena najviac presviedča o tom, že bude prezidentom, práve fakt, že rozhodovať môžu hlasy z pôšt. „Máme vysoký pomer hlasov, ktoré boli poslané poštou,“ vysvetlil v príhovore s tým, že stále musia byť trpezliví.

 

 

Verí Minnesote i Pensylvánii

„Máme naozaj veľkú nádej, cítime sa dobre, vidíme to naozaj veľmi pozitívne,“ zdôraznil a tešia ho aj správy zo štátou, medzi ktoré patrí Minnesota. „Ale v Pensylvánii vyhráme tiež,“ vysvetlil so sebavedomím, a dodal, že je aj v kontakte s ľuďmi z Philadelphie a aj pre ich správy to vidí optimisticky.

 

Dlhé čakanie

„Možno výsledky budú dostupné až zajtra ráno a možno to bude trvať ešte dlhšie,“ zdôraznil a dodal, že zaspávať bude veľmi pozitívne naladený. V príhovore svojim podporovateľom 77-ročný politik spomenul aj dôležitú postavu svojho života. „Vždy keď vyjdem z domu, vždy počujem hlas starého otca, ktorý hovorí: Joe, nestrácaj vieru,“ dodal Biden, ktorý už dlho túži byť hlavou USA.

 

 

Rekordný vek

Poďakoval sa všetkým za to, že taktiež z optimizmom čakajú na víťazstvo. „Vaša trpezlivosť je obdivuhodná,“ uzavrel kandidát demokratov, ktorý v čase možnej inaugurácie bude mať už 78 rokov a stal by sa tak najstaršou hlavou Bieleho domu. Doteraz toto prvenstvo držal úradujúci prezident Donald Trump. Priemežné výsledky je možné vidieť aj na tejto stránke. Pozrite si aj správu o tom, aké sú priebežné výsledky



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies