Jodie Abacus vystúpi na bratislavskom koncerte Jamieho Woona

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 15:44 • 2 min
Jodie Abacus vystúpi na bratislavskom koncerte Jamieho Woona

BRATISLAVA - Na koncerte anglického interpreta Jamieho Woona vystúpi aj jeho krajan, spevák Jodie Abacus. Podujatie sa bude konať 19. apríla v Ateliéri Babylon v rámci cyklu City Sounds of Bratislava.

slovakia

left justify in out

Jodie Abacus zatiaľ ponúkol skladby Hot Kitchen, Halfway To Mexico či Good Feeling. V začiatkoch kariéry mu pomohol aj Zane Lowe, ktorý v šou na BBC Radio 1 pustil jeho skladbu I'll Be That Friend. Všetky štyri piesne sa nachádzajú na spevákovom debutovom EP For Real Life and Not Pretend (2016).

 


Jamie Woon je absolvent BRIT school for Performing Arts and Technology, kde študovali aj Amy Winehouse, Adele alebo Kate Nash. Do povedomia verejnosti sa dostal vďaka ankete BBC Sound Of 2011, kde obsadil štvrté miesto. V roku 2011 vydal svoj prvý štúdiový album Mirrorwriting, z ktorého pochádzajú skladby Night Air, Lady Luck alebo Shoulda. Woon, ktorý vo svojej tvorbe mieša prevažne r'n'b, soul a elektroniku, sa tiež podieľal na skladbe January hudobnej dvojice Disclosure. Spolupracoval aj s formáciami Portico alebo Darkstar. Vlani v auguste zverejnil singel Sharpness z druhej štúdiovej nahrávky Making Time. Tú uviedol na trh 6. novembra.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies