Joan Rivers presunuli z jednotky intenzívnej starosti

NETKY.SK • 4 September 2014, 10:05 • 2 min
Joan Rivers presunuli z jednotky intenzívnej starosti

LOS ANGELES - Americkú moderátorku, zabávačku a herečku Joan Rivers presunuli z jednotky intenzívnej starostlivosti do súkromnej izby v newyorskej nemocnici Mount Sinai, kde je od štvrtka minulého týždňa, keď sa jej počas operácie hlasiviek zastavilo srdce. V novom vyhlásení to uviedla jej dcéra, komička Melissa Rivers. V utorok pritom informovala, že jej matka je naďalej napojená na prístroje, ktoré zabezpečujú fungovanie jej životne dôležitých orgánov.

slovakia

left justify in out

Osemdesiatjedenročnej Rivers sa zastavilo srdce počas zákroku na klinike v newyorskej štvrti Yorkville, odkiaľ ju následne previezli do Mount Sinai a uviedli do umelého spánku. Nemenované zdroje pre magazín Us Weekly uviedli, že 81-ročnú Rivers začali prebúdzať v nedeľu, pričom tento proces mal trvať do utorka. Jej dcéra sa však k tejto informácii nevyjadrila. 

 

Joan Rivers, vlastným menom Joan Alexandra Molinsky, je známou televíznou moderátorkou. V rokoch 1986 až 1987 sa podieľala na relácii The Late Show Starring Joan Rivers, neskôr moderovala The Joan Rivers Show (1989 - 1993), za ktorú získala v roku 1990 cenu Emmy. Objavila sa aj v snímkach ako Plavec (1968), Muppetovci dobývajú Manhattan (1984), Šesť vrážd stačí, mamička (1994), Goosed (1999) alebo Praktikantka (2000). Svoj hlas prepožičala Julii vo filme Pozri, kto to hovorí (1989). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies