Joan Rivers je stále pripojená na prístroje

NETKY.SK • 3 September 2014, 09:44 • 2 min
Joan Rivers je stále pripojená na prístroje

LOS ANGELES - Americká moderátorka, zabávačka a herečka Joan Rivers je naďalej napojená na prístroje, ktoré zabezpečujú fungovanie jej životne dôležitých orgánov. V novom vyhlásení to uviedla jej dcéra, komička Melissa Rivers, ktorá je pri svojej matke v newyorskej nemocnici Mount Sinai od štvrtka minulého týždňa, keď sa jej počas operácie hlasiviek zastavilo srdce.

slovakia

left justify in out

"V mene mojej matky a celej našej rodiny chcem vyjadriť obrovskú vďačnosť za všetku lásku a podporu, ktorú dostávame. V tomto momente je matka stále napojená na prístroje," uviedla Melissa Rivers, ktorá sa však nevyjadrila k správam o tom, že jej matku údajne začali prebúdzať z umelého spánku. Doň ju uviedli hneď po prevoze z kliniky v newyorskej štvrti Yorkville do spomínanej nemocnice Mount Sinai. Nemenované zdroje pre magazín Us Weekly uviedli, že 81-ročnú Rivers začali prebúdzať v nedeľu, pričom tento proces mal trvať do utorka. 

Joan Rivers, vlastným menom Joan Alexandra Molinsky, je známou televíznou moderátorkou. V rokoch 1986 až 1987 sa podieľala na relácii The Late Show Starring Joan Rivers, neskôr moderovala The Joan Rivers Show (1989 - 1993), za ktorú získala v roku 1990 cenu Emmy. Objavila sa aj v snímkach ako The Swimmer (1968), The Muppets Take Manhattan (1984), Šesť vrážd stačí, mamička (1994), Goosed (1999) alebo Praktikantka (2000). Svoj hlas prepožičala Julii vo filme Pozri, kto to hovorí (1989). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona