Joan Collins považuje svojho manžela za úžasného muža

NETKY.SK • 8 Máj 2018, 11:23 • 2 min
Joan Collins považuje svojho manžela za úžasného muža

BRATISLAVA - Anglická herečka Joan Collins si svojho manžela nevie vynachváliť.

slovakia

left justify in out

Osemdesiatštyriročná rodáčka z Londýna a 51-ročný Percy Gibson sa zosobášili v roku 2002. "Nemusíte sa spolu na všetkom zhodnúť, no mali by ste si užívať spoločnosť toho druhého. Percy je úžasný muž, je veľmi milý a starostlivý. Ľudia sa sobášia, keď po tom najviac túžia. Keď však tento pocit opadne, hovoria si, 'Do pekla, kto je tento človek?'. Musí tam byť niečo, čo to nahradí," uviedla.

Collins tiež prezradila, že je v lepšej fyzickej kondičke ako jej muž. "Hovorím svojmu manželovi, ktorý má 51 rokov - aspoň myslím, nikdy si to nepamätám, že by mal viac cvičiť. Ja cvičím oveľa viac ako on. Ľudia by sa mali o seba viac starať v mladosti aj v strednom veku. Aspoň sa potom, keď budú mať 65 alebo 70, nerozpadnú," vyjadrila sa.

Joan Henrietta Collins sa venuje herectvu už od detstva. Študovala na Kráľovskej akadémii divadelných umení. Zahrala si vo filmoch ako The Girl in the Red Velvet Swing (1955), Rally 'Round the Flag, Boys! (1958), Bravados (1958), The Stud (1978), The Bitch (1979) či Flintstonovci 2 (2000). Preslávila sa však najmä ako predstaviteľka Alexis zo seriálu Dynastia (1981 - 1989), za ktoré ju šesť ráz nominovali na Zlatý glóbus, pričom v roku 1983 trofej aj získala. Od toho istého roka má aj hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. V roku 2015 jej udelili titul Dame.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona