Jirka s pekným narodeninovým darčekom, Trnava cez víkend proti poslednej Senici

NETKY.SK • 22 September 2017, 15:56 • 2 min
Jirka s pekným narodeninovým darčekom, Trnava cez víkend proti poslednej Senici

TRNAVA - Ani vo vloženom deviatom kole andeli nezaváhali. Na domácom Štadióne Antona Malatinského zvládli súboj so Zlatými Moravcami. O troch bodoch rozhodol, po druhý raz po sebe, Erik Jirka. Spartak pokračuje v náročnom programe ďalej. Už túto sobotu vycestujú na pôdu Senice. Výkop stretnutia je naplánovaný o 19.00 hod.

slovakia

left justify in out

"Streliť gól k narodeninám a k tomu víťazný doma, je skvelé. Mám z toho veľmi dobrý pocit. Určite ma to bude niečo stáť," prezradil autor jediného presného zásahu.

 

Čerstvý dvadsiatnik, ktorý okrúhle narodeniny oslávil deň pred zápasom, hrá po návrate z reprezentačnej dvadsaťjednotky vo výbornej forme. S Nitrou asistoval na víťazný gól, v Poprade strelil Prešovu oba presné zásahy Spartaka a v stredu večer rozhodol o ďalších troch bodoch i proti Zlatým Moravciam. "Určite mi to pomohlo. Reprezentujem nielen seba, ale i rodinu a krajinu. Teším sa, že mi dal tréner dôveru. Hrdinom by som sa však nenazval. Podali sme veľmi dobrý kolektívny výkon, vďaka čomu sa nám podarilo získať tri body," uviedol po zápase so širokým úsmevom na tvári Erik Jirka.

 

Celkovo ale diváci nevideli okuliahodiaci duel. Pred krásou prevládali skôr chyby na jednej i druhej strane. Spartakovci, našťastie, dokázali dotiahnuť do konca jeden brejk. "Vypracovali sme si len niekoľko šancí. Šťastie, že sme zužitkovali aspoň jednu. Postavilo nás to na koňa. Tešíme sa, že bol víťazný. Opakujem, je jedno, kto tie góly dáva. Teraz to padá mne, no verím, že sa chytí aj Vakho či Egho s Vlaskom," pokračoval Jirka.

 

Tri víťazstvá v rade posunuli zverencov Nestora El Maestra na druhú priečku tabuľky. Slovan vedie len vďaka lepšiemu skóre. Obaja majú po 21 bodov. Tretia Nitra má dvojbodové manko.

 

"Dobre sa na to pozerá. Škoda, že sme zaváhali so Slovanom a Žilinou, pýtala sa aspoň remíza. Možno by to bolo ešte krajšie. Do každého stretnutia ideme s cieľom vyhrať. Koniec koncov, pozeráme sa na seba, nie na tabuľku," uzavrel hodnotenie Erik Jirka.

 

VIDEO Spartak sa cez víkend predstaví na Záhorí

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies