Jiřího Pomeje ničí rakovina

NETKY.SK • 16 December 2017, 07:06 • 2 min
Jiřího Pomeje ničí rakovina

Rakovina je zákerná choroba, herec Jiří Pomeje (53) sa proti nej rozhodol bojovať. Problémy s rakovinou hrtana sa rozhodol riešiť 24-dennou hladovkou, ktorá mu skončí devätnásteho decembra. Schudol vraj dvadsať kíl a je mu stále zima. Informoval o tom portál Extra.cz.

slovakia

left justify in out

Jiří Pomeje trpí rakovinou hrtana, odmietol operáciu a namiesto toho sa ju rozhodol riešiť veľmi drastickým spôsobom. Hladovkou!

 

Tesne pred Vianocami má navštíviť lekára a dozvedieť sa, či to k niečomu bolo. Jeho narodeniny 13. decembra tak neboli dôvodom na prílišnú oslavu.

 

"Pri hladovke sa to ani oslavovať nedá. Malá mu nakreslila obrázok a zaželali sme mu, ale oslavovať to budeme až spoločne s Vianocami a Novým rokom. A dúfam, že aj s dobrými správami," povedala Jiřího manželka Andrea.

 

Okolie i jeho žena Jirkovi bezhranične veria. "Fyzicky vyzerá skvele, schudol dvadsať kíl a pristane mu to. Ustálil sa aj psychicky, bolo obdobie, ktoré bolo horšie, ale teraz je v pohode. Vylúčil zo seba všetko negatívne. Zvládne to, je to silný chlap. Len je mu teraz stále zima a pochopiteľne toho moc nenahovorí, bolí ho to, takže len šepká a kašľe," dodáva Andrea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies