Jiří Macháček má rád slovenské publikum

NETKY.SK • 6 Február 2015, 08:27 • 2 min
Jiří Macháček má rád slovenské publikum

PRAHA - Český herec Jiří Macháček so svojou kapelou Mig 21 rád chodí na Slovensko. „Hrali sme viackrát na Pohode a na Hodokvase,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

slovakia

left justify in out

„Naše publikum tu na Slovensku je strašne milé, pretože nám pripomína publikum v našich začiatkoch v Čechách. Sú to takí skalní fanúšikovia,“ poznamenal 48-ročný umelec. Ako však podotkol, veľkú popularitu podľa neho Mig 21 na Slovensku nemá. „O to potešujúcejšie ale je, keď príde takých tristo, štyristo ľudí, ktorí poznajú pesničky naspamäť a vy máte pocit, že ste medzi svojimi, medzi kamarátmi,“ priblížil.

 

Mig 21 vlani vydali po desiatich rokoch novú štúdiovku s názvom Album a pri tejto príležitosti vyrazili i na rovnomenné koncertné turné. „Album vznikal približne sedem rokov s tým, že sme vôbec nevedeli, kedy to vydáme. Postupne sme robili pesničku po pesničke, veľa sme toho aj vyhádzali a niečo sme naopak už i hrali a potom sme to vzali späť do štúdia a prepísali sme to. Hovorili sme si, že sa nenecháme žiadnymi producentmi tlačiť do nejakého termínu. Akurát sme si povedali, že by sme to chceli dokončiť najneskôr do dvanástich rokov,“ prezradil známy rodák z Litoměříc. „Podarilo sa nám to napokon o dva roky skôr,“ dodal spokojne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies