Jiří Bartoška si v partnerskom vzťahu najviac cení rešpekt

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 12:34 • 2 min
Jiří Bartoška si v partnerskom vzťahu najviac cení rešpekt

BRATISLAVA - Český herec Jiří Bartoška si podľa vlastných slov v partnerských vzťahoch vždy najviac cenil rešpekt.

slovakia

left justify in out

„Vo vzťahu je dôležité sa tolerovať. Ja budem vďaka tomu, že sa so ženou navzájom rešpektujeme, už v jednom vzťahu štyridsaťdva rokov, to je dosť dlho,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA.


Fakt, že si so svojou manželkou stále rozumejú, prisudzuje Bartoška okrem iného aj tomu, že každého z nich živí niečo iné. „Možno je to aj tým, že moja žena je archeologička, takže každý má svoju profesiu. No v každom prípade, akonáhle by medzi nami zmizol rešpekt, všetko by šlo do prdele,“ podotkol 69-ročný rodák z Děčína. „Zo začiatku sú ľudia zamilovaní, preto majú deti, prebehne tam tá chémia v tele, ale časom to už je naozaj len otázka rešpektu, a keď tí ľudia nie sú natoľko osobnosti - teda nie, že by som bol osobnosť - a keď prekročia určitú hranicu, a keď to medzi nimi kričí, tak je potom lepšie, keď sa od seba oslobodia,“ podotkol Bartoška.


Napriek tomu, že živiť a pestovať partnerský vzťah nie je podľa neho jednoduché, by však známy herec predsa len nechcel zostarnúť sám. „Je veľmi pekné zostarnúť s niekým. Samozrejme, vás štve veľa vecí, ale je to proste príjemné,“ uviedol interpret, ktorého môžu filmoví diváci a diváčky momentálne vidieť na plátnach slovenských kín v hlavnej úlohe novej snímky Teória tigra Radka Bajgara sústrediacej pozornosť práve na osobnú slobodu vo vzťahoch. „Radek ten film urobil ako komédiu, ja som si naopak hovoril, že by to mohlo byť smutnejšie. Ono je to totiž smutný príbeh. Tá dvojica vo filme sa stretla a časom sa z ich vzťahu vytratil rešpekt, takže to medzi nimi končí a to je podľa mňa fakt smutné. Ale pekné na tom zas je, že to je vlastne predpokladateľné,“ dodal na záver.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona