Jiráček z Hamburgu do Sparty Praha

NETKY.SK • 25 August 2015, 12:49 • 2 min
Jiráček z Hamburgu do Sparty Praha

PRAHA - Česká futbalová Sparta Praha získala kvalitnú posilu, na Letnú prišiel reprezentant Petr Jiráček z bundesligového Hamburgu. Dvadsaťdeväťročný stredopoliar podpísal s vedením "rudých" kontrakt na štyri roky.

slovakia

left justify in out

Jiráček by mal v tíme Sparty nahradiť Lukáša Váchu, ktorý pre zranenie bude pauzovať zrejme celú jeseň. Bývalého hráča Plzne môže tréner pražského klubu Zdeněk Ščasný využiť kdekoľvek v stredovej formácii, platný je prípadne aj na krajoch obrany.

Petr Jiráček v roku 2012 odišiel z Plzne do Wolfsburgu, kde vydržal necelý rok, keď ho Hamburg kúpil za 4 milióny eur. V HSV strávil tri sezóny, ale výraznejšie sa nepresadil. V bundeslige odohral 66 zápasov, strelil v nich štyri góly. Jiráček si môže odkrútiť debut v drese Sparty 13. septembra v Jablonci. Informoval portál iDnes.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies