Jimovi Carreymu hrozí súd pre smrť bývalej priateľky

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 08:04 • 2 min
Jimovi Carreymu hrozí súd pre smrť bývalej priateľky

BRATISLAVA - Kanadsko-americký herec Jim Carrey sa v apríli možno postaví pred súd pre smrť bývalej priateľky Cathriony White.

slovakia

left justify in out

Losangeleská sudkyňa Deirdre Hill vo štvrtok uviedla, že potrebuje viac času na zhodnotenie hercovej žiadosti o zrušenie žaloby a dodala, že prípadné konanie by sa mohlo začať v apríli 2018, pričom by trvalo približne 20 dní. Na 55-ročného komika podala žalobu matka zosnulej Brigid Sweetman, ktorá tvrdí, že Carrey ju svojím správaním doviedol k samovražde.

Tridsaťročnú Írku našli 28. septembra 2015 mŕtvu v jej dome v Los Angeles, pričom podľa záverov pitvy spáchala samovraždu predávkovaním sa liekmi na predpis. Pri tele našli okrem liekov aj list na rozlúčku, v ktorom spomínala nedávny rozchod s Carreym. S tým sa zoznámila v roku 2012, po pár mesiacoch sa rozišli, no neskôr vzťah obnovili. Dvojica sa opäť rozišla pár dní pred tým, než White zomrela.

Sweetman vo svojej žalobe uviedla, že lieky, ktorými sa jej dcéra predávkovala, boli v skutočnosti Carreyho. Ten si ich údajne nechal predpísať na falošné meno Arthur King a podľa Sweetman ich dal White, hoci vedel, že má sklony k depresii a v minulosti sa už pokúsila spáchať samovraždu. Obvinila ho tiež, že ju nakazil troma pohlavnými chorobami bez toho, aby ju upozornil na svoje diagnózy. Následne sa ju vraj snažil cez svojich právnikov umlčať, pričom sa voči nej správal vulgárne. Podobnú žalobu podal aj istý Mark Burton, ktorý bol manželom White, no v čase jej smrti boli rozídení.

Carrey sa v decembrovej žiadosti vyjadril, že Sweetman podala žalobu len preto, aby z toho vyťažila peniaze a so svojou dcérou nemala žiaden vzťah. “Neopodstatnená žaloba Sweetman voči Carreymu je preplnená falošnými obvineniami. Aj napriek tomu, že Sweetman bola biologickou matkou White, bola od nej mnoho rokov odcudzená a v čase smrti s ňou neudržiavala žiadny vzťah," uviedol vtedy hercov právnik Todd Eagan.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies