Jimmy Kimmel sa stane štvornásobným otcom

NETKY.SK • 6 December 2016, 09:24 • 2 min
Jimmy Kimmel sa stane štvornásobným otcom

LOS ANGELES - Americký moderátor, komik a producent Jimmy Kimmel sa stane štvornásobným otcom. Tehotenstvo manželky Molly McNearney oznámil v pondelkovej epizóde televíznej šou Jimmy Kimmel Live! krátko po tom, ako tiež ohlásil, že bude vo februári moderovať galavečer 89. ročníka udeľovania Oscarov.

slovakia

left justify in out

"Boli sme na ultrazvuku, čo je divné, pretože tým už ako keby špehujete bábätko. Požiadali sme však technika, aby nám neprezradil, či je to chlapec alebo dievča. Náš plán je, nech sa rozhodne samo, čím chce byť," vyjadril sa 49-ročný Kimmel.

 

Zabávač okrem toho uviedol, že už pre svojho ďalšieho potomka vyberá meno. "Chceli sme, aby to bolo prekvapenie, ale už som sa snažil prísť na mená, ktoré by boli dobré pre chlapca aj pre dievča. Zatiaľ som vymyslel dve. Prvé je Dyson, ako ten vysávač, alebo Gelantin píšuce sa s J. Nie? To isté mi povedala aj manželka," zažartoval. Kimmel s McNearney už spolu vychovávajú dvojročnú dcéru Jane, ktorá sa narodila predvlani v júli. Rodák z New Yorku má okrem toho dcéru Katie a syna Kevina z prvého manželstva s Ginou Maddy.

 

Jimmy Kimmel je komik, herec, moderátor, scenárista a producent, známy najmä vďaka obľúbenej talkshow Jimmy Kimmel Live!, ktorú vysielajú od roku 2003 a dosiaľ mu vyniesla napríklad šesť nominácií na Primetime Emmy, tri na Producers Guild of America Awards a šesť na Writers Guild of America Awards. Od roku 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies