Jimmy Fallon: Život ešte nikdy nebol takýto skvelý

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 09:10 • 2 min
Jimmy Fallon: Život ešte nikdy nebol takýto skvelý

LOS ANGELES - Americký herec a komik Jimmy Fallon je so životom spokojný. Tridsaťdeväťročný rodák z New Yorku od februára tohto roka moderuje The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, od minulého roka mu robí radosť aj dcéra Winnie Rose, ktorú vychováva s manželkou Nancy Juvonen.

slovakia

left justify in out

Dievčatko pre pár vynosila náhradná matka. "Toto je ten najbláznivejší rok môjho života. Byť otcom je tá najúžasnejšia vec, aká sa mi kedy stala. A darí sa mi aj v šou. Nemyslel som si, že rodičovstvo bude taká zábava. Ale dieťa všetko posunie na vyššiu úroveň. Nikdy som nevedel, že dokážem byť takýto šťastný a to je pravda. Môj život ešte nikdy nebol takýto skvelý," uviedol Fallon v rozhovore pre americký týždenník People.

 

Jimmy Fallon sa narodil 19. septembra 1974. V rokoch 1998 až 2004 pôsobil v televíznej šou Saturday Night Live. Zahral si v snímkach ako Na pokraji slávy (2000), Čokoľvek (2003), Taxi (2004), Fanaticky zamilovaný (2005), Warholka (2006) či Rollerky (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona