Jimmy Fallon v talkšou prezradil meno dcérky

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 09:58 • 2 min
Jimmy Fallon v talkšou prezradil meno dcérky

BRATISLAVA - Dcérka amerického herca, komika a moderátora Jimmyho Fallona a jeho manželky Nancy Juvonen Fallon dostala meno Winnie Rose Fallon. Šťastný otec to prezradil v stredu vo svojej talkšou.

slovakia

left justify in out

"Je rozkošná. Váži 2 500 gramov. S manželkou sme nesmierne šťastní," doplnil a zároveň poďakoval všetkým gratulantom, ktorí mu napísali cez sociálne siete Facebook a Twitter alebo blogy.

Fallon a jeho životná partnerka privítali svoje prvé dieťa v utorok. Jeho hovorca magazínu People potvrdil, že dievčatko sa narodilo o 6:21 a novopečení rodičia sú "z príchodu ich krásnej dcéry nesmierne šťastní". Tridsaťosemročný moderátor populárnej talkšou Late Night with Jimmy Fallon, ktorý na budúci rok preberie po Jayovi Lenovi The Tonight Show, sa so 46-ročnou producentkou zosobášil v decembri 2007. Jimmy Fallon v rokoch 1998 až 2004 pôsobil ako člen obsadenia televíznej šou Saturday Night Live. Jeden z najlepších priateľov Justina Timberlakea je známy aj z viacerých filmov, ukázal sa napríklad v snímkach Na pokraji slávy (2000), Čokoľvek (2003), Taxi (2004), Fanaticky zamilovaný (2005), Warholka (2006) či Rollerky (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies