Jimmy Fallon: Takmer som prišiel o prst

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 12:55 • 2 min
Jimmy Fallon: Takmer som prišiel o prst

USA - Americký herec a moderátor Jimmy Fallon, ktorý koncom júna podstúpil operáciu ruky, priznal, že takmer prišiel o prst.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný rodák z New Yorku to uviedol vo svojej šou, ktorej nakrúcanie musel pre spomínaný zákrok na istý čas obmedziť. Fallona museli operovať po tom, ako sa 26. júna pri páde zachytil prsteňom o stôl a vykrútil si prst. Najprv ho prijali v newyorskej Beth Israel Hospital, neskôr ho však previezli do Bellevue Hospital Center, kde sa oňho starali špecialisti na mikrochirurgiu ruky.

 

"Vyhliadky v takýchto prípadoch nebývajú veľmi ružové, zvyčajne vám iba odrežú prst," popísal herec, ktorého operovali šesť hodín. Lekári mu počas zákroku odobrali časť cievy z nohy a následne mu ju vložili do ruky. "Bol som desať dní na jednotke intenzívnej starostlivosti," doplnil moderátor, ktorý sa už na celú záležitosť pozerá s humorom. "Ten pád bol vtipný. Som komik, takže musím padať smiešne," uzavrel. 

 

Jimmy Fallon pôsobil v rokoch 1998 až 2004 v televíznej šou Saturday Night Live. Zahral si v snímkach ako Na pokraji slávy (2000), Čokoľvek (2003), Taxi (2004), Fanaticky zamilovaný (2005), Warholka (2006) či Rollerky (2009). Od februára minulého roka moderuje The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies