Jim Hiller a Andrew Brewer asistentmi Babcocka v Detroite

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 11:07 • 2 min
Jim Hiller a Andrew Brewer asistentmi Babcocka v Detroite

DETROIT - Tréner Mike Babcock z klubu zámorskej hokejovej NHL Detroit Red Wings už pozná mená svojich asistentov pre nasledujúci súťažný ročník.

slovakia

left justify in out

K Tonymu Granatovi v stredu oficiálne pribudli Jim Hiller a Andrew Brewer. Hiller naposledy viedol juniorský tím Tri-City Americans vo WHL, ešte ako hráč absolvoval za Detroit 21 duelov v sezóne 1992/1993. Brewer pracoval v organizácii Hockey Canada ako videotréner, na ZOH 2014 podobne ako Granato pomáhal Babcockovi pri obhajobe zlatých medailí pre výber Kanady. Informáciu priniesol portál TSN.ca.

 

Babcock po skončení predchádzajúcej sezóny prišiel o dvoch asistentov - Bill Peters sa stal hlavným kormidelníkom Caroliny a Tom Renney putuje na pozíciu prezidenta kanadského hokejového zväzu Hockey Canada. 

 

Mike Babcok je hlavným trénerom tímu Detroit Red Wings od roku 2005, teraz ho čaká jubilejná desiata sezóna na lavičke "červených krídel". Päťdesiatjedenročný odborník je stále jediný tréner, ktorý je členom slávneho Triple Gold Clubu. Najcennejší kov na MS získal s kanadskou reprezentáciou v roku 2004, Detroit priviedol k zisku Stanleyho pohára v sezóne 2007/2008 a olympijské zlato do jeho zbierky pribudlo vo Vancouveri 2010 aj v Soči 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies