Jim Carrey má podmienku, ak by mal účinkovať v pokračovaní Masky

NETKY.SK • 31 Január 2020, 18:38 • 2 min
Jim Carrey má podmienku, ak by mal účinkovať v pokračovaní Masky

Ikonická komiksová komédia Maska (The Mask) sa po rokoch môže dočkať priameho pokračovanie.

slovakia

left justify in out

S účinkovaním v nej dokonca súhlasil aj herec Jim Carrey, ktorý si za stvárnenie hlavného hrdinu Stanleyho Ipkissa dokonca vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus. Má však jednu podmienku.

 

Komédiu Maska netreba nikomu zvlášť predstavovať. Do kín sa dostala v roku 1994 a stala sa veľkým hitom pri 23-miliónovom rozpočte sa jej podarilo zarobiť celosvetovo neuveriteľných 351 miliónov dolárov.

 

 

Príbeh smoliara Stanleyho Ipkissa (Jim Carrey), ktorý náhodou nájde tajomnú masku, ktorá ho po nasadení na tvár zmení na neobvyklého gangstra so zvláštnymi schopnosťami, by sa pokojne mohol porovnávať aj so súčasnými komiksovkami.

 

 

Adaptácia príbehu z dielne Dark Horse Comic bola na tú dobu naozajstným skvostom, preto je prekvapením, že po nej od tej doby už prakticky nikto nesiahol. Ako však informuje portál Coming Soon, čoskoro sa to môže zmeniť. O pokračovaní či rebootu Masky sa totiž hovorí stále viac a na otázku, či by sa nechal na nový film zlanáriť aj samotný Carrey, herec odpovedal, že určite.

 

 

Záleží mu na spolupráci

V rozhovore pre portál comicbook pri príležitosti propagácie jeho nového filmu Sonic the Hedgehog Carrey prezradil, že by sa do Masky rád vrátil, ale všetko by záležalo na tom, kto by na tomto projekte spolupracoval.

 

"Nechcem, aby sa robil len preto, aby niečo vzniklo. Ale zapojil by som sa do tohto projektu v prípade, že by na ňom pracoval nejaký šialený vizionársky tvorca. Naozaj," povedal portálu.

 

 

Okolo pokračovania kultovej Masky bolo posledné roky pomerne ticho, aj keď jeden zo spolutvorcov pôvodnej komiksovej predlohy, Mike Richardson, viackrát povedal, že by bol rád, keby k jeho realizácii došlo. Predstaviť by si pritom vedel buď reboot s hlavnou ženskou hrdinkou, prípadne film, v ktorom by sa do hlavnej postavy vrátil práve Jim Carrey.

 

Či sa v najbližšom období dočkáme nového priameho pokračovanie Masky zatiaľ nie je známe. V súčasnej ére, kedy svetu filmov dominujú práve pokračovanie, remaky či reboot by však nešlo o nelogický krok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies