Jež zrejme rozviaže zmluvu s Lubinom, možno sa vráti do Górnika Zabrze

NETKY.SK • 10 December 2013, 18:44 • 2 min
Jež zrejme rozviaže zmluvu s Lubinom, možno sa vráti do Górnika Zabrze

VARŠAVA - Slovenský futbalový stredopoliar Róbert Jež, ktorý sa nedávno stal obeťou zákerného útoku fanúšikov jeho vlastného tímu Zaglebie Lubin, opustil Poľsko a vrátil sa do rodnej krajiny. Pre portál sportowefakty.pl to uviedol jeho spoluhráč Michal Gliwa, ktorému chuligáni zasa poškodili auto.

slovakia

left justify in out

"Áno, je to pravda, Róbert odišiel. Má právo tak urobiť. Hovoril s prezidentom a rozhodol sa, že bude lepšie, keď bude tráviť nejaký čas doma na Slovensku," uviedol pre internetovú stránku brankár Gliwa.

Ježa minulú stredu zákerne napadli a zbili fanúšikovia Lubinu vo vchode do jeho vlastného paneláku. Dôvodom útoku mali byť údajne zlé výkony tímu v najvyššej poľskej súťaži, v nej Lubinu patrí po 20 zápasoch prebiehajúcej sezóny 14. miesto tabuľky, keď získal iba 17 bodov. Nasvedčujú tomu aj incidenty, ktoré sa odohrali počas nedávnej prehry tímu s Piastom Gliwice (0:2). Domáci chuligáni vtedy skandovali: "Nechcete hrať, musíte sa báť," a "Keď vás chytíme, nohy vám polámeme."

Internetový portál fakt.pl v tejto súvislosti uviedol, že Jež by sa mohol vrátiť do konkurenčného Górniku Zabrze, za ktorý hral už v roku 2011. Záujem o jeho služby je aj v Česku. Tridsaťdvaročný Jež po incidente nenastúpil na štvrtkové stretnutie s Podbeskidzie Bielsko-Biala a chýbal aj v pondelňajšom dueli 20. kola poľskej ligy na ihrisku Cracovie Krakov. V Zaglebie Lubin pôsobia aj ďalší Slováci Ľubomír Guldan a Boris Godál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies