Jež sa po bitke vrátil na Slovensko

NETKY.SK • 10 December 2013, 12:03 • 2 min
Jež sa po bitke vrátil na Slovensko

LUBIN - Slovenský futbalista pôsobiaci vo farbách poľského prvoligistu Zablegia Lubin Róbert Jež, ktorého počas uplynulého týždňa napadli a zbili vlastní fanúšikovia, odcestoval do rodnej krajiny.

slovakia

left justify in out

"Áno, je to pravda, Róbert odišiel. Má na to právo. Rozprával sa s prezidentom a rozhodol sa, že bude lepšie, ak strávi nejaký čas doma na Slovensku," citovala internetová stránka sportowefakty.pl slová brankára Lubinu Michala Gliwu, ktorému priaznivci poškodili auto.

Tridsaťdvaročný stredopoliar údajne odišiel na Slovensko doliečiť si zranenie chrbta. Jež sa sťažoval na problémy už pred zápasom proti Lechu Poznaň (30. novembra), v ktorom nenastúpil. Bývalý hráč Žiliny nehral ani v zápasoch proti Podbeskidziu Bielsko-Biala (5. decembra) a Cracovii Krakov (9. decembra). 

Nitrianskeho rodáka napadli 4. decembra, obeťou bol aj lotyšský reprezentant Deniss Rakels a spomenutý gólman Gliwa. Jež momentálne nie je rozhodnutý o svojej budúcnosti v poľskom klube, v lete mu vyprší platnosť súčasného kontraktu. 

Lubinu patrí po 20 kolách nelichotivé 14. miesto, na konte má 17 bodov rovnako ako predposledné Podbeskidzie. Vo farbách Zaglebia hráva aj slovenský obranca Ľubomír Guldan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies