Jethro Tull vydajú reedíciu albumu Heavy Horses

NETKY.SK • 13 December 2017, 8:21 • 2 min
Jethro Tull vydajú reedíciu albumu Heavy Horses

LONDÝN - Anglická rocková kapela Jethro Tull vydá na budúci rok reedíciu albumu Heavy Horses (1978). Novinka sa dostane na trh 9. februára pri príležitosti 40. výročia jej prvého vydania.

slovakia

left justify in out

Bude obsahovať tri CD a dve DVD. Špeciálna edícia ponúkne na CD pôvodný album či deväť bonusových skladieb, z ktorých sedem zatiaľ nikdy nevyšlo. K dispozícii bude aj záznam koncertu vo švajčiarskom Berne z mája 1978. Na DVD nosičoch fanúšikovia nájdu pôvodný album, bonusy a koncertné prevedenia skladieb so zvukom od dvojice Steven Wilson a Jakko Jakszyk. Súčasťou novinky bude aj 96-stranový booklet dokumentujúci históriu albumu a turné, a to spolu s textami skladieb, raritnými fotografiami a exkluzívnymi rozhovormi.

Skupina Jethro Tull, ktorá spája blues, rock či folk-rock, vznikla v roku 1967. Jej lídrom je škótsky skladateľ, textár, spevák a multiinštrumentalista Ian Anderson. Už v roku 1969 sa dostal ich druhý album Stand Up na čelo britského rebríčka a ako prvý dosiahol zlatú platňu. S ďalšími nahrávkami sa Jethro Tull presadili aj v USA. Ich piaty štúdiový album Thick as a Brick (1972) a tiež šiesty A Passion Play (19733) dosiahli jednotku v americkom Billboarde 200. Zatiaľ poslednú štúdiovku The Jethro Tull Christmas Album uviedli na trh v septembri 2003.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona