Jessie J prespievala skladbu Grease z muzikálu Pomáda

NETKY.SK • 25 Január 2016, 16:08 • 2 min
Jessie J prespievala skladbu Grease z muzikálu Pomáda

LONDÝN - Anglická speváčka Jessie J prespievala skladbu Grease (Is the Word) z muzikálu Pomáda (1978). Urobila tak pre televízny remake populárnej snímky, ktorý odvysiela americká televízna stanica Fox v nedeľu 31. januára.

slovakia

left justify in out

Skladba, ktorú napísal Barry Gibb zo skupiny Bee Gees a pôvodne naspieval Frankie Valli, sa okrem toho bude nachádzať na oficiálnom soundtracku šou, ktorý sa dostane na trh 1. februára.
Pomádu nakrútil Randal Kleiser na motívy rovnomenného muzikálu z roku 1971. Príbeh odohrávajúci sa v päťdesiatych rokoch minulého storočia sleduje študentov Dannyho a Sandy, ktorí sa do seba počas leta zamilovali.

 

Neskôr zistia, že obaja navštevujú tú istú školu, a tak sa miestny rebel a dobré dievča snažia obnoviť to, čo mali v lete a do cesty sa im pletú nielen priatelia a okolie, ale aj vtipné situácie. V pôvodnom filmovom spracovaní sa v hlavných úlohách predstavili John Travolta a Olivia Newton-John. Popri nich si zahrali Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci, Jamie Donnelly, Eve Arden, Dinah Manoff či Frankie Avalon.


V televíznej verzii sa ako Sandy predstaví americká tanečnica, speváčka a herečka Julianne Hough a Dannyho stvárni Aaron Tveit. Rebelku Rizzo si zahrá Vanessa Hudgens, Frenchy zase kanadská speváčka Carly Rae Jepsen a Mario Lopez sa predstaví ako moderátor Vince Fontaine. V šou vystúpi aj r'n'b trio Boyz II Men.


Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Prvý album Who You Are uviedla na trh vo februári 2011. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte a pochádzajú z nej single ako Price Tag (feat. B.o.B), Nobody's Perfect, Who's Laughing Now alebo Domino. V septembri 2013 jej vyšla druhá štúdiovka Alive so singlami Wild (feat. Big Sean a Dizzee Rascal), It's My Party a Thunder. Jej zatiaľ posledný album Sweet Talker, ktorý obsahuje single Bang Bang (feat. Ariana Grande & Nicki Minaj) či Burnin' Up (feat. 2 Chainz), uviedla na trh v roku 2014. Na konte má napríklad jednu BRIT Award či dve nominácie na Grammy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona