Jessie J pre chorobu zrušila záverečnú časť turné

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 14:00 • 2 min
Jessie J pre chorobu zrušila záverečnú časť turné

AUSTRÁLIA - Anglická speváčka Jessie J zrušila záverečnú časť austrálskeho turné, v rámci ktorého mala ešte vystúpiť v mestách Melbourne, Adelaide a Perth.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná rodáčka z Londýna totiž náhle ochorela. „Vzhľadom na chorobu, ktorá ma nečakane zastihla, mi lekári odporučili zrušiť zvyšné tri austrálske šou. Je to preto, aby som si mohla oddýchnuť a uzdraviť sa. Mrzia ma všetky nepríjemnosti, ktoré som týmto spôsobila fanúšikom z Melbourne, Perthu a Adelaide. Ak by som mohla spraviť niečo, vďaka čomu by mi bolo lepšie a mohla by som byť s vami, verte, že by som to urobila. Neviem sa dočkať, kedy budem môcť vystúpiť pred vami všetkými. Ďakujem vám za podporu,“ uviedla speváčka vo vyhlásení. Problémy, ktoré ju trápia však bližšie nešpecifikovala. Interpretka by sa mala najbližšie predstaviť 29. apríla v New Yorku a v lete by mala zaspievať na viacerých britských hudobných festivaloch.

 

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Prvý album Who You Are uviedla na trh vo februári 2011. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte a pochádzajú z nej aj single Price Tag (feat. B.o.B), Nobody's Perfect, Who's Laughing Now alebo Domino. V septembri 2013 jej vyšla druhá štúdiovka Alive so singlami Wild (feat. Big Sean a Dizzee Rascal), It's My Party a Thunder. Jej zatiaľ posledný album Sweet Talker, ktorý obsahuje single Bang Bang (feat. Ariana Grande, Nicki Minaj) a Burnin' Up (feat. 2 Chainz), uviedla na trh vlani. Na konte má napríklad BRIT Award či Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies