Jessie J oznámila názov očakávaného albumu

NETKY.SK • 18 August 2013, 13:47 • 2 min
Jessie J oznámila názov očakávaného albumu

LONDÝN - Speváčkina druhá štúdiovka s názvom Alive by mala vyjsť 23. septembra

slovakia

left justify in out

Anglická speváčka Jessie J prezradila názov svojho pripravovaného albumu. Jej druhá štúdiovka, ktorá by mala vyjsť 23. septembra, sa bude volať Alive. Podľa speváčky tento názov vyjadruje to, ako sa momentálne cíti. "Myslím, že názov albumu a obal spolu vyjadrujú jedno slovo, jeden obraz. Symbolizuje to, kde sa práve teraz v živote nachádzam a ako sa cítim," povedala. Bývalá porotkyňa britskej verzie talentovej šou The Voice už z albumu zverejnila skladby Wild, It's My Party a Excuse My Rude.
Dvadsaťpäťročná Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa dostal na druhé miesto britského singlového rebríčka. Po tom, čo sa jej druhý singel Price Tag vyšplhal na prvé priečky singlových rebríčkov v devätnástich krajinách sveta, vydala debutový album Who You Are (2011). Okrem spomínaných hitov z neho pochádzajú aj piesne ako napríklad Nobody's Perfect, Who's Laughing Now, Who You Are alebo Domino. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies