Jessie J nahrala skladbu s Nicki Minaj a Arianou Grande

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 16:29 • 2 min
Jessie J nahrala skladbu s Nicki Minaj a Arianou Grande

LONDÝN - Anglická speváčka Jessie J prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že pracuje na novej skladbe s názvom Bang Bang, v ktorej budú hosťovať rapperka Nicki Minaj a speváčka Ariana Grande. Dvadsaťšesťročná Jessie J plánuje novinku predstaviť 29. júla.

slovakia

left justify in out

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa dostal na druhé miesto britského singlového rebríčka. Po tom, čo sa jej druhý singel Price Tag vyšplhal na prvé priečky singlových rebríčkov v devätnástich krajinách sveta, vydala debutový album Who You Are (2011). Okrem spomínaných hitov z neho pochádzajú aj piesne ako napríklad Nobody's Perfect, Who's Laughing Now, Who You Are alebo Domino. Vlani v septembri jej vyšla druhá štúdiovka Alive. 

 

Tridsaťjedenročná Nicki Minaj, občianskym menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment, ktoré založil rapper Lil Wayne. Debutový album Pink Friday jej vyšiel v novembri 2010 a v USA i vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako napríklad Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Momentálne pripravuje nový album The Pink Print. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a tento rok sa predstavila v romantickej komédii Jedna za všetky. 

 

Ariana Grande-Butera sa narodila na Floride, no jej rodičia pochádzajú z Talianska. Už ako dieťa začala hrať v divadle Boca Raton Little Palm a v roku 2008 účinkovala v broadwayskom muzikáli 13, pričom za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala najmä vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v troch seriáloch - iCarly (2007 - 2012), Victorious (2010 - 2013) a Sam & Cat (2013). Okrem toho sa predstavila napríklad aj vo filme 7 Secrets with Victoria Justice (2010). Ako speváčka debutovala vlani albumom Yours Truly, z ktorého pochádzajú piesne ako The Way, Tattooed Heart či duet Popular Song so spevákom Mikom. Koncom augusta plánuje vydať novú štúdiovku My Everything. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona