Jessie J, Ariana Grande a Nicki Minaj majú spoločný klip

NETKY.SK • 26 August 2014, 13:46 • 2 min
Jessie J, Ariana Grande a Nicki Minaj majú spoločný klip

USA - Britská speváčka Jessie J a jej americké kolegyne Ariana Grande a Nicki Minaj majú spoločný videoklip k piesni Bang Bang.

slovakia

left justify in out

V novinke, ktorú nakrúcali v Los Angeles pod vedením Hannah Lux Davis, je okrem iného možné vidieť, ako interpretky spolu tancujú a spievajú počas párty na streche budovy.

 

Skladba Bang Bang je prvým singlom z albumu Sweet Talker, ktorý 26-ročná Jessie J plánuje vydať 10. októbra. Nachádza sa tiež na deluxe edícii štúdiovky My Everything (2014) Ariany Grande. V americkom singlovom rebríčku Billboard Hot 100 sa pieseň dostala na šiestu priečku. 

 

 

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Prvý album Who You Are uviedla na trh vo februári 2011. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte a pochádzajú z nej aj hity Price Tag (feat. B.o.B) alebo Domino. Vlani v septembri jej vyšla druhá štúdiovka Alive so singlami Wild (feat. Big Sean a Dizzee Rascal), It's My Party a Thunder. Na konte má napríklad BRIT Award či nomináciu na Grammy. 

 

Ariana Grande-Butera sa narodila 26. júna 1993 na Floride. V roku 2008 účinkovala v broadwayskom muzikáli 13, pričom za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. S prvým albumom Yours Truly (2013), ktorý obsahuje single The Way (feat. Mac Miller), Baby I či Right There (feat. Big Sean), dobyla americký rebríček Billboard 200. Vlani v decembri uviedla na trh EP nahrávku Christmas Kisses. Zo spomínanej novinky My Everything pochádzajú napríklad single Problem a Break Free. Venuje sa tiež herectvu. 

 

Tridsaťjedenročná Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment, ktoré založil rapper Lil Wayne. Prvý album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Tento rok plánuje vydať nahrávku The Pinkprint, z ktorej pochádzajú single Pills n Potions a Anaconda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies