Jessie J ako tínedžerku šikanovali

NETKY.SK • 21 Január 2015, 09:55 • 2 min
Jessie J ako tínedžerku šikanovali

LONDÝN - Anglickú speváčku Jessie J ako tínedžerku šikanovali. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Londýna to uviedla v rozhovore pre rozhlasovú stanicu BBC Radio 1. Interpretka si myslí, že bola terčom posmechu, pretože nebola pekná.

slovakia

left justify in out

Na popularite jej nepridal ani zelenkavý odtieň pokožky. Ten podľa vlastných slov získala vďaka liekom, ktoré jej mali skorigovať srdcovú chybu.

 

„Mala som veľké zuby a výraznú ofinu. Cítila som sa nepríjemne vo vlastnej koži. Nebola som pekné dieťa, práve naopak, bola som tá divná, ktorá nikam nezapadala. Jediné miesto, kam som mohla uniknúť, boli sny. Užívala som si chvíle, keď som išla spať, pretože som mohla snívať o niečom, čo som nežila. Pamätám si, že keď som sa stala slávnou, na Facebook mi začali písať dievčatá, ktoré mi cestou zo školy hádzali do hlavy kamene. Vtedy som si vravela 'Kto sa smeje teraz?',“ vyjadrila sa speváčka, ktorá zaradila rovnomennú skladbu Who's Laughing Now na debutový album Who You Are (2011). 

 

Pre Jessie J je podľa vlastných slov dôležité, aby jej hudba pomáhala tým, ktorí zažívajú krušné chvíle. „Mohla by som spievať bežné veci, ktoré budú hrať v rádiách a všetci ich budú milovať. Alebo sa môžem pustiť do niečoho, čo ľudia nechcú, ale potrebujú. Presne taký bol môj prvý album. Chcela by som byť veľkou sestrou tých fanúšikov, ktorí to potrebujú. Môžem produkovať hudbu, o ktorej si myslím, že im pomôže preniesť sa cez niektoré veci,“ doplnila. 

 

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Prvý album Who You Are uviedla na trh vo februári 2011. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte a pochádzajú z nej aj single Price Tag (feat. B.o.B), Nobody's Perfect alebo Domino. V septembri 2013 jej vyšla druhá štúdiovka Alive so singlami Wild (feat. Big Sean a Dizzee Rascal), It's My Party a Thunder. Jej zatiaľ posledný album Sweet Talker, ktorý obsahuje single Bang Bang (feat. Ariana Grande, Nicki Minaj) a Burnin' Up (feat. 2 Chainz), uviedla na trh vlani. Na konte má napríklad BRIT Award či nomináciu na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies