Jessica Simpson zatiaľ neplánuje ďalšie deti

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 08:58 • 2 min
Jessica Simpson zatiaľ neplánuje ďalšie deti

LOS ANGELES - Americkej speváčke a herečke Jessice Simpson stačia dve deti. Tridsaťštyriročná interpretka sa tak vyjadrila prostredníctvom služby Instagram, kam umiestnila fotografiu, na ktorej je spolu s ňou syn jej kamarátky, interiérovej dizajnérky Kathryn Sykory.

slovakia

left justify in out

"Milujem ťa Jack, no ďalšie dieťa nechcem," uviedla. Rodáčka z Texasu má s manželom, bývalým hráčom amerického futbalu Ericom Johnsonom, dvojročnú dcéru Maxwell a ročného syna, ktorému dali meno Ace. Aj napriek tomu, že ďalších potomkov zatiaľ neplánuje, tých, ktorých už priviedla na svet, vraj nadovšetko miluje. "S dvoma deťmi máme plné ruky práce, no každý deň je pre nás dobrodružstvom. Je to zábava. V úlohe matky sa cítim skvelo," povedala Simpson pred časom magazínu Us Weekly.

 

Jessica Simpson debutovala na hudobnej scéne v roku 1999 albumom Sweet Kisses, po ktorom nasledovali nahrávky Irresistible (2001), In This Skin (2003), Rejoyce: The Christmas Album (2004), A Public Affair (2006), Do You Know (2008) a Happy Christmas (2010). Medzi jej najznámejšie skladby patria I Wanna Love You Forever, Irresistible, Take My Breath Away, Angels či These Boots Are Made For Walkin. Ako herečka sa objavila napríklad v snímkach Vidláci na pretekoch (2005), Guru lásky (2008) a v rokoch 2002 a 2003 si zahrala aj v seriáli Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006). V minulosti bola vydatá za Nicka Lacheyho, s ktorým účinkovala v reality šou Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Počas prvého tehotenstva sa často objavovala v médiách v súvislosti s tým, že výrazne pribrala a po pôrode zas preto, že sa jej podarilo rapídne schudnúť. S Ericom Johnsonom sa zasnúbila v novembri 2010 po polročnom vzťahu. Vzali sa 5. júla tohto roku v kalifornskom Montecite. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies