Jessica Simpson sa podpísala manželovým priezviskom

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 08:24 • 2 min
Jessica Simpson sa podpísala manželovým priezviskom

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Jessica Simpson sa pod fotografiou, ktorú zverejnila na sociálnej sieti Instagram, podpísala manželovým priezviskom Johnson.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná interpretka je v súčasnosti s manželom, bývalým hráčom amerického futbalu Ericom Johnsonom, na svadobnej ceste. Pár si povedal áno 5. júla v Kalifornii približne po tri a pol roku od zasnúbenia. Svadbu odkladali, pretože speváčka po narodení dcéry Maxwell v máji 2012 opäť otehotnela. Druhé dieťa, syn Ace, sa im narodil v júni minulého roka. "Je to neskutočné. Chceli sme to urobiť od chvíle, čo sme sa spoznali," vyjadrila sa Simpson krátko po svadbe.

 

Jessica Simpson debutovala na hudobnej scéne v roku 1999 albumom Sweet Kisses, po ktorom nasledovali nahrávky Irresistible (2001), In This Skin (2003), Rejoyce: The Christmas Album (2004), A Public Affair (2006), Do You Know (2008) a Happy Christmas (2010). Medzi jej najznámejšie skladby patria I Wanna Love You Forever, Irresistible, Take My Breath Away, Angels či These Boots Are Made For Walkin. Ako herečka sa objavila napríklad v snímkach Vidláci na pretekoch (2005) a Guru lásky (2008) či v seriáli Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006). V minulosti bola vydatá za Nicka Lacheyho, s ktorým účinkovala v reality šou Newlyweds: Nick and Jessica. Počas prvého tehotenstva sa často objavovala v médiách v súvislosti s tým, že výrazne pribrala a po pôrode zas preto, že sa jej podarilo rapídne schudnúť. S Ericom Johnsonom sa zasnúbila v novembri 2010 po polročnom vzťahu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies