Jessica Biel si na partnerovi váži schopnosť komunikovať

NETKY.SK • 2 September 2012, 15:57 • 2 min
Jessica Biel si na partnerovi váži schopnosť komunikovať

Jessica Biel si na partnerovi váži schopnosť komunikovať - Celebrity Jessica Biel si na svojom snúbencovi Justinovi Timberlakeovi cení najviac to, že s ňou dokáže bez problémov komunikovať. Muž a žena hovoria absolútne rozdielnymi jazykmi, takže ak dokáže

slovakia

left justify in out

img

Jessica Biel si na svojom snúbencovi Justinovi Timberlakeovi cení najviac to, že s ňou dokáže bez problémov komunikovať. "Muž a žena hovoria absolútne rozdielnymi jazykmi, takže ak dokážete denne normálne komunikovať, je to skutočne pôsobivé. A Justin to dokáže," prezradila hviezda.
Biel a Timberlake tvoria pár s jednou niekoľkomesačnou prestávkou od roku 2007. Tridsaťjedenročný spevák a herec požiadal o rok mladšiu partnerku o ruku koncom minulého roka. Do médií sa nedávno dostali správy, že sa zosobášili, no ani jeden z dvojice zatiaľ správu nepotvrdil. 
Jessica Biel sa stala známou v druhej polovici deväťdesiatych rokov 20. storočia ako Mary Camdenová v seriáli V siedmom nebi (1996 - 2007). Neskôr si zahrala v romantickej snímke Letné vzplanutie (2001), horore Texaský masaker motorovou pílou (2003), akčnom fantasy Blade: Trinity (2004), mysterióznej romantickej dráme Iluzionista (2006), romantickej komédii Valentín (2010), akčnej snímke A-Team (2010) či romantickej komédii Silvestrovská noc (2011). Na americkom festivale South by Southwest mal v marci premiéru mysteriózny triler The Tall Men režiséra Pascala Laugiera s Biel v hlavnej úlohe. Do kín sa nedávno dostal akčný sci-fi triler Total Recall (2012), v ktorom sa okrem nej objavili aj Colin Farrell, Bryan Cranston, Kate Beckinsale či Ethan Hawke. Najbližšie ju diváci uvidia spolu s Gerardom Butlerom, Umou Thurman či Catherine Zetou-Jones vo filme Chlap na roztrhanie. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies