Jesse Ventura vyhral súd za ohovárie v bestselleri Americký sniper

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 17:25 • 2 min
Jesse Ventura vyhral súd za ohovárie v bestselleri Americký sniper

ST. PAUL - Bývalý guvernér amerického štátu Minnesota Jesse Ventura dnes vyhlásil, že má zmiešané pocity zo svojho víťazstva v súdnom prípade týkajúcom sa ohovárania. Napísala to agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Ventura v rozhovore pre denník Star Tribune povedal, že sa teší obnoveniu svojej povesti, ale obáva sa, kto ďalší ho "hodí pod autobus".
     

Bývalý príslušník elitných jednotiek Navy SEALs a profesionálny zápasník získal v utorok odškodné 1,8 milióna dolárov. Súdny spor trval dva roky. Ventura sa snažil dokázať, že ho ohovoril Chris Kyle - armádny ostreľovač a autor bestselleru, ktorý tvrdil, že Venturu udrel pri bitke v bare za ohováranie jednotiek SEALs.
     

Federálna porota sa v spore priklonila na stranu Venturu. Kyle zomrel minulý rok, zavraždili ho v Texase.
     

Ventura povedal, že od vydania Kyleovej knihy "Americký sniper" v roku 2012 sa už necíti vítaný na stretnutiach bývalých príslušníkov Navy SEALs.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona