Jesse Eisenberg si zahrá vo filme o Justice League

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 09:49 • 2 min
Jesse Eisenberg si zahrá vo filme o Justice League

LOS ANGELES - V pripravovanom filme o Justice League sa predstaví aj americký herec Jesse Eisenberg. Tridsaťdvaročný rodák z newyorského Queensu si v snímke zopakuje úlohu Lexa Luthora, ktorého stvárnil vo filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016). Nakrúcanie prvej časti snímky sa začalo v apríli pod taktovkou Zacka Snydera.

slovakia

left justify in out

Eisenberg účasť na projekte potvrdil počas podujatia MCM Comic Con, ktoré sa konalo počas víkendu v Londýne. “Teraz akosi čakám. Práve začali s nakrúcaním filmu, takže čakám, kým príde na mňa rad,” povedal. “Neviem, čo mám dovolené povedať, lebo mám pocit, že ma prenasleduje nejaký dron zo spoločnosti DC Comics. A keď poviem niečo zle, tak ma odstrelia,” zažartoval.

 

Herec zároveň prezradil, že so svojou úlohou má vlastné plány. “Chcel som, aby títo ľudia boli reálni, zaujímavý a pútaví, nie len ‘zlí ľudia’. Pre mňa najzaujímavejšie herectvo je, keď vám herec môže priniesť druhú stránku postavy. Keď nevnímate iba jej účel v zápletke. Keď nielen vyjadruje správu, ale vám zároveň zobrazuje istú ľudskosť,” povedal.

 

V snímke o Justice League si zahrajú napríklad aj Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg), Ezra Miller (The Flash), Amy Adams (Lois Lane), Amber Heard (Mera), J.K. Simmons (James Gordon), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth) či Willem Dafoe, ktorého úlohu však zatiaľ tvorcovia nešpecifikovali. Premiéra prvej časi filmu je naplánovaná na 17. novembra 2017.
Jesse Adam Eisenberg sa stal známym predovšetkým stvárnením zakladateľa sociálnej siete Facebook Marka Zuckerberga v snímke Sociálna sieť (2010). Okrem toho hral napríklad vo filmoch Klub vyvolených (2002), Sépia a veľryba (2005), Zombieland (2009), Do Ríma s láskou (2012), Podfukári (2013) či spomínaný Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti. Zahral si aj v najnovšom filme Woodyho Allena Café Society (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies