Jess Glynne zverejnila nový VIDEOklip

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 15:35 • 2 min
Jess Glynne zverejnila nový VIDEOklip

LONDÝN - Britská speváčka Jess Glynne zverejnila videoklip k singlu Don't Be So Hard On Yourself.

slovakia

left justify in out

O réžiu novinky, ktorá zachytáva ako sa mladý muž vyrovnáva so stratou blízkeho človeka, sa postaral Declan Whitebloom. Vo videu sa okrem Glynne predstavil napríklad aj Clarke Peters, známy zo seriálu The Wire - Špina Baltimoru (2002 - 2008).

 

Singel Don't Be So Hard On Yourself by mal vyjsť 14. augusta. Nachádzať sa bude aj na interpretkinom debutovom albume I Cry When I Laugh, ktorý by sa mal dostať do predaja 21. augusta. Dvadsaťpäťročná speváčka už z nahrávky predstavila single Right Here, Real Love a Hold My Hand, pričom posledný menovaný má podľa portálu Spotify šancu stať sa piesňou tohto leta. Britka, ktorá sa v súčasnosti zotavuje po operácii hlasiviek, plánuje štúdiovku podporiť jesenným turné. 

 

Jessica Hannah „Jess“ Glynne sa do povedomia verejnosti dostala vďaka skladbe Rather Be, ktorú nahrala s anglickou formáciou Clean Bandit. Pieseň tento rok získala Grammy v kategórii Najlepšia tanečná nahrávka. S Clean Bandit spolupracovala aj na spomínanej piesni Real Love. S rapperom Tiniem Tempahom má spoločnú skladbu Not Letting Go. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona