Jesenný líder z Trenčína cez zimu poputuje do Nymburku i Turecka

NETKY.SK • 18 December 2015, 18:19 • 2 min
Jesenný líder z Trenčína cez zimu poputuje do Nymburku i Turecka

TRENČÍN - Futbalisti úradujúceho majstra a jesenného lídra Fortuna ligy AS Trenčín začnú vo štvrtok predpoludním 7. januára 2016 zimnú prípravu na jarnú časť sezóny 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénerskej dvojice Martin Ševela, Ivan Vrabec budú trénovať v domácich podmienakch na Sihoti, absolvujú však aj dve sústredenia v zahraničí: v dňoch 16. - 20. 1. v českom Nymburku a od 30. januára do 10. februára v Turecku. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu.


Futbalisti AS majú počas prípravného obdobia naplánovaných jedenásť stretnutí: začnú 14. januára domácim dvojzápasom proti Spartaku Myjava, tretiemu tímu jesennej tabuľky najvyššej súťaže. V rámci spomenutého päťdňového pobytu v Nymburku si hráči Trenčína zmerajú sily s dvoma špičkovými mužstvami českej Synot ligy - najskôr s Mladou Boleslavou (17. 1.) a potom absolvujú dvojzápas proti Sparte Praha (20. 1.). Po návrate privítajú 23. januára v domácom prostredí ďalšieho účastníka najvyššej českej súťaže 1. FC Slovácko a koncom januára už výprava odcestuje do "krajiny polmesiaca". Počas dvanásťdňového sústredenia čakajú na Trenčanov štyri zápasové konfrontácie, súperi zatiaľ nie sú známi.


Generálkou na jarnú časť ročníka 2015/2016 bude pre futbalistov AS domáce stretnutie proti vedúcemu mužstvu druholigovej českej súťaže 1. SC Znojmo. V dôležitom úvodnom jarnom vystúpení nastúpi 27. februára líder Fortuna ligy proti najväčšiemu rivalovi v boji o majstrovský titul ŠK Slovan Bratislava, ktorému patrí po jeseni druhé miesto s odstupom 7 bodov na Trenčín.

Prehľad stretnutí AS Trenčín v rámci zimnej prípravy na jarnú časť sezóny 2015/2016:
14. januára 2016: AS Trenčín - Spartak Myjava (hrá sa v Trenčíne, dvojzápas - 11.00 a 13.00 h)
17. januára: FK Mladá Boleslav (ČR) - AS Trenčín (Nymburk/ČR, v rámci sústredenia v Nymburku)
20. januára: Sparta Praha (ČR) - AS Trenčín (Praha/ČR, dvojzápas - 11.00 a 13.00 h, v rámci sústredenia v Nymburku/ČR)
23. januára: AS Trenčín - 1. FC Slovácko (ČR, hrá sa v Trenčíne)
30. januára - 10. februára: sústredenie v Turecku - štyri prípravné stretnutia (súperi ešte nie sú známi)
20. februára: AS Trenčín - 1. SC Znojmo (ČR-II. liga, hrá sa v Trenčíne)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies