Jesenné líčenie

NETKY.SK • 3 November 2014, 15:00 • 2 min
Jesenné líčenie

BRATISLAVA - Jeseň je ako maliarska paleta. Ktoré farby sú IN túto? A čo je moderné v oblasti líčenia a vizáže? Prehliadkové móla dávajú jasnú správu: túto jeseň budete trendy s očnými linkami, hrubým obočím a výrazným rúžom.

slovakia

left justify in out

Aj keď si väčšina žien nemôže dovoliť kúsky priamo od svetoznámych návrhárov to ešte neznaména, že nemôžu byť podľa svetoznámych modelov nalíčené.

 

Vsaďte na prirodzenosť

Asi netreba opakovať, že prirodzený vzhľad nikdy nevíde z módy. Patrí k najlepším a najpoužívanejším hitom minulosti aj prítomnosti a isto to potrvá ešte dlhé roky.

Základom je krásna  a zdravá pleť. Ak sa o ňu pravidelne staráte máte po probléme. Potom už stačí naniesť iba trochu farby na líčka a priesvitný lesk na pery.

 

Husté obočie práve letí

Niekedy bolo módne tenké obočie no teraz je to úplne inak. To preto lebo zdôrazňuje celú tvár ako nič iné. Stačí vám na to ceruzka na obočie alebo tiene a vytvarovať si ho môžete podľa svojho gusta.

 

Očné linky

To najlepšie čo môžete urobiť pre svoj sexi vzhľad je zvýrazniť si oči očnými linkami od vnútorného kútika po ten vonkajší.

 

Metalické farby

Používali ste niekedy metalické farby? Bojíte sa, že to nie je to pravé pre vás? Nie je sa čoho báť, farby patria k absolútným špičkám sezóny.

 

Najprv naneste na viečka podkladovú bázu na očné tiene, čo vám zaručí dlhotrvajúci efekt farieb a mierne vyhladenie pokožky. Nechajte niekoľko minút pôsobiť. Potom naneste metalickú hnedú alebo šedú. Budete zaručene v kurze. 

 

Božské pery

Zabudnite na nudné odtiene a skúste výrazné farby. No pozor aby všetko zostalo v rovnováhe. Ak máte výrazné pery oči nalíčte iba jemne a naopak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies