Jesenná búrka v Grécku zanechala značné materiálne škody, jeden človek sa utopil

NETKY.SK • 22 Október 2015, 18:29 • 2 min
Jesenná búrka v Grécku zanechala značné materiálne škody, jeden človek sa utopil

ATÉNY - Jesenná búrka si dnes v Grécku vyžiadala najmenej jednu obeť a zanechala značné materiálne škody.

slovakia

left justify in out

V Aténach došlo vo viacerých štvrtiach na niekoľko hodín k výpadku telefónnej siete a internetu. Hasiči mali plné ruky práce s odčerpávaním vody zo zaplavených domov a skladových priestorov. Prudký nárazový vietor vyvracal stromy a došlo aj k narušeniu plynulosti dopravy.


Trojposchodový neobývaný dom, ktorý už pred dvoma rokmi ľahšie poškodila podobná búrka, sa dnes zrútil po tom, ako značné množstvo vody narušilo jeho základy.


Nielen z gréckej metropoly, ale aj Peloponézskeho polostrova a iných regiónov na juhu krajiny hlásili dnes značné škody. Na hlavných dopravných koridoroch sa tvorili obrovské kolóny.


Obeťou búrky sa stal 50-ročný muž na aténskom predmestí Menidi, ktorý sa utopil vo vlastnom dome po tom, ako ho zaskočilo obrovské množstvo vody a bahna, informovala štátna televízia s odvolaním sa na hasičov.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies