Jeseň s RTVS bude opäť plná programových chuťoviek

NETKY.SK • 29 August 2022, 13:00 • 2 min
Jeseň s RTVS bude opäť plná programových chuťoviek

O sladké momenty pri televíznych obrazovkách sa aj túto jeseň na Jednotke postará druhá séria mimoriadne obľúbenej šou Pečie celé Slovensko. Horkejšiu, ale o to intenzívnejšiu príchuť, bude mať nová výnimočná dokumentárna séria ŠTB: Prísne tajné.

slovakia

left justify in out

Pestrú paletu chutí ponúknu jesenné premiéry obľúbených zábavných programov Záhady tela, Milujem Slovensko, Neskoro večer či Duel. Televízne a rozhlasové okruhy RTVS naservírujú svojim divákom a poslucháčom aj množstvo ďalších premiérových filmov, seriálov, dokumentov, rozhlasových programov, športových podujatí, spravodajských relácií či programov pre deti.

 

img

 

Jednotka si do jesenného vysielania pripravila od 2. októbra každú nedeľu o 20.30 najväčšiu pekársku šou Pečie celé Slovensko. Dvanástka odvážlivcov z radov amatérskych pekárov sa aj v druhej sérii postará o výnimočné pekárske a cukrárske výzvy, jedinečné recepty a neopakovateľnú atmosféru. V nezmenenej moderátorskej a porotcovskej zostave čaká na divákov 11 súťažných epizód a 2 špeciály.

 

img

 

Výnimočnou premiérovou novinkou bude 20-dielna dokumentárna séria ŠTB: Prísne tajné. Zaoberá sa temnou minulosťou, ktorá nebola nikdy plne odhalená. Ide o prvé komplexné audiovizuálne dielo zaoberajúce sa pôsobením ŠTB na Slovensku, ktoré vzniklo pod dohľadom veľkej skupiny expertov. Jednotka ho bude vysielať každú stredu večer. Prvú časť s poditulom Pád - Legenda o Alojzovi Lorencovi odvysiela RTVS už 7. septembra o 22.05. 

 

img

 

Premiérové časti majú pripravené aj obľúbené zábavné programy. Diváci sa môžu tešiť na zábavný kvíz o zdraví Záhady tela (každú sobotu od 3. 9. o 20.30 h), zábavno-vedomostnú súťaž Duel (každý pracovný deň od 5. 9. o 17. 45 h), súťažno-zábavnú šou Milujem Slovensko (každý piatok od 9. 9. o 20.30 h) či zábavnú talk-show Petra Marcina Neskoro večer (každú sobotu od 10. 9. o 21.40 h).

 

img

 

Z akvizičných programov čaká divákov Jednotky počas jesene aj nová, moderná seriálová podoba historickej drámy SISI, v hlavnej úlohe s Dominique Devenport, ktorú Jednotka uvedie v dvoch častiach za sebou počas troch nedieľ od 11. septembra o 20.30.

 

img

 

 

Každý utorok od 6. 9. o 20.30  prinesie Jednotka aj nové, premiérové časti úspešného seriálu Ordinácia s výhľadom na more. Od októbra si diváci budú môcť vychutnať aj cyklus filmov s romantickými zápletkami Láska v..., ktoré sa odohrávajú v atraktívnych svetových destináciách ako napríklad Malorka, Toskánsko, Andalúzia, Istria, Tirolské Alpy, Bretónsko, Gardské  a podobne.

 

Na Jednotku príde od novembra aj nový seriál Ranger a milovníkov krimi určite zaujme aj Taký obyčajný muž - príbeh o mužovi, ktorý v roku 2011 zavraždil svoje štyri deti, manželku a psa. Ich telá sa našli zakopané pod záhradnou terasou ich domu v západofrancúzskom meste Nantes.

 

Do vysielania Jednotky sa do konca roka dostanú aj viaceré filmy z koprodukcie RTVS, ako Muž so zajačími ušami, Zátopek či Krištof.

 

img

 

Na Jednotke si na svoje prídu aj deti. K obľúbenému pásmu Karavan a detským programom ako Zázračný ateliér, Fidlibum, Táraninky, Poraď si či Čekyho hudobný labák pribudne aj veľká novinka. Zábavná šou Naj škola. Veľká šou pre žiakov základných škôl a osemročných gymnázií, v ktorej má každý slovenský okres svoje želiezko v ohni. Na konci školského roka, v júni 2023, spoznáme držiteľov titulu Naj škola a tiež finančnej výhry 10 000 eur.

 

img

 

Moderátorkou a kvízmajsterkou je Martina Zábranská, ktorej pomáhajú aj influencer Peter Expl0ited Altof a moderátor Milan „Mimo“ Ambróz. Prvá časť šou Naj škola sa na obrazovky Jednotky dostane už v sobotu 10. septembra o 9.30.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies