Jesé Rodríguez opúšťa Real Madrid, s PSG zdieľa vysoké ambície

NETKY.SK • 8 August 2016, 14:18 • 2 min
Jesé Rodríguez opúšťa Real Madrid, s PSG zdieľa vysoké ambície

PARÍŽ - Úradujúci francúzsky futbalový šampión Paríž Saint-Germain v pondelok prostredníctvom svojho webu potvrdil angažovanie španielskeho útočníka Jesého Rodrígueza z Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný zakončovateľ podpísal so svojím novým zamestnávateľom kontrakt do 30. júna 2021. Jesé je piatou letnou posilou PSG, už skôr do kádra klubu z francúzskej metropoly pribudli Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak, Thomas Meunier a Giovani Lo Celso. Mládežnícky reprezentant Španielska Jesé dosiaľ vo svojej seniorskej kariére hral len za "biely balet", v uplynulej sezóne s Madridčanmi triumfoval v Lige majstrov. "Ušatú trofej" si poťažkal aj v závere sezóny 2013/2014.

"Som nesmierne rád, že som sa stal súčasťou PSG, ktorý patrí medzi tímy s najväčšou konkurencieschopnosťou v Európe," uviedol Jesé po podpise zmluvy a dodal: "Zdieľam so svojím novým klubom vysoké ambície pre nasledujúce roky. Bude pre mňa cťou pracovať pod trénerským vedením Unaia Emeryho. Neviem sa dočkať tejto novej výzvy."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona