Jesé podstúpil druhú operáciu

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 14:15 • 2 min
Jesé podstúpil druhú operáciu

MADRID - Španielsky útočník Realu Madrid sa podrobil na klinike v Mníchove už druhému chirurgickému zákroku na zranenom pravom kolene.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny hráč španielskeho futbalového klubu Real Madrid Jesé Rodríguez sa podrobil už druhej operácii zraneného pravého kolena. Vedenie bieleho baletu informovalo, že jeho 21-ročný odchovanec podstúpil artroskopický zákrok na klinike v Mníchove, kde ho operovali koncom minulého mesiaca aj prvýkrát.

 

Jesé si privodil zdravotnú indispozíciu 18. marca v odvetnom zápase osemfinále Ligy majstrov proti Schalke 04 Gelsenkirchen (3:1). Talentovaný objav tejto sezóny si roztrhol krížne väzy v pravom kolene už v 2. min duelu na Štadióne Santiaga Bernabéua. Španiel išiel v pravom rohu ihriska do súboja s obrancom nemeckého tímu Seadom Kolašinacom, po ktorom spadol na zem. Nešlo o žiadny brutálny faul, ale zakončovateľ Realu si pri páde škaredo vytočil koleno a ihrisko opustil na nosidlách. 

 

Jesého Rodrígueza, ktorý dal v tomto ročníku na klubovej scéne deväť gólov, čaká približne polročná nútená pauza. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies