Jerry West obdivuje kvalitu Michaela Jordana, rád by ho videl v logu NBA

NETKY.SK • 22 Október 2015, 12:11 • 2 min
Jerry West obdivuje kvalitu Michaela Jordana, rád by ho videl v logu NBA

LOS ANGELES - Jerrymu Westovi prischla okrem iných aj prezývka muž z loga, keďže jeho silueta sa vyníma na známom trojfarebnom embléme basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Ak by ligový šampión z roku 1972 mal tú moc vybrať na ochrannú značku najlepšej basketbalovej súťaže sveta niekoho iného, voľba by padla na Michaela Jordana. "Nerád to vravím, keďže to nie je nikto s minulosťou v Lakers, ale myslím si, že bol najlepším hráčom, akého som kedy videl. Obdivujem basketbalistov, čo sú kvalitní z obrannej aj útočnej stránky. A mám pocit, že Michael Jordan bol za svojich čias najlepší defenzívny hráč. A čo je ešte dôležitejšie, bol najlepší aj v ofenzíve. A - svoj tím privádzal k víťazstvám," zamyslel sa v súčasnosti 77-ročný Jerry West, ktorý celú hráčsku kariéru zasvätil farbám Los Angeles Lakers (1960 - 1974). V NBA nastrieľal tento niekdajší vynikajúci rozohrávač 25 192 bodov. Informácie zverejnil web HoopsAddict.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies