Jerry Hall a Rupert Murdoch mali obrad v kostole

NETKY.SK • 5 Marec 2016, 15:50 • 2 min
Jerry Hall a Rupert Murdoch mali obrad v kostole

LONDÝN - Americká herečka a bývalá modelka Jerry Hall a mediálny magnát Rupert Murdoch dnes mali obrad v londýnskom St. Bride's Church.

slovakia

left justify in out

Ten má pre 84-ročného rodáka z austrálskeho Melbourne symbolický význam, keďže sa v ňom nachádza pamätná tabuľa jeho otca Keitha Murdocha. Ako uviedla reverendka Alison Joyce, malo ísť o bohoslužbu modlitby a požehnania, v ktorej obaja poďakovali za ich manželský zväzok. Dvojica už totiž mala civilný obrad, ktorý sa konal v piatok v londýnskej rezidencii Spencer House.


Murdoch a 59-ročná Hall začali spolu randiť počas minulého leta. Zoznámili ich jedna z Murdochových sestier a jeho neter v Austrálii. O polroka neskôr sa konali v Los Angeles zásnuby, o ktorých dvojica informovala v januári v britskom denníku The Times, ktorý vlastní Murdochova spoločnosť News Corporation.


Jerry Hall bola v rokoch 1990 až 1999 manželkou speváka kapely The Rolling Stones Micka Jaggera, s ktorým má štyri deti. Zahrala si napríklad vo filmoch Batman (1989), Freejack (1992) či Zúbok (2004). Murdoch bol ženatý tri razy, pričom je otcom šiestich detí.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies