Jermaine, starší brat Michaela Jacksona, si chce zmeniť priezvisko

NETKY.SK • 8 November 2012, 09:57 • 2 min
Jermaine, starší brat Michaela Jacksona, si chce zmeniť priezvisko

Jermaine, starší brat Michaela Jacksona, si chce zmeniť priezvisko - Celebrity Jermaine Jackson, starší brat zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona, podal na súd žiadosť o zmenu priezviska z umeleckých dôvodov . Chce sa volať Jacksun.

slovakia

left justify in out

img

Jermaine Jackson, starší brat zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona, podal na súd žiadosť o zmenu priezviska z "umeleckých dôvodov". Chce sa volať Jacksun.

Jacksonov priateľ Steve Dennis uviedol, že spevák - niekdajší člen The Jackson 5 a producent raných nahrávok Whitney Houstonovej - nechce dôvody svojej žiadosti konkretizovať.

Jermaine Jackson v ostatných mesiacoch propagoval svoju knihu o slávnom bratovi, nazvanú You Are Not Alone. Jermaine v súčasnosti absolvuje turné so svojimi bratmi Jackiem, Titom a Marlonom s názvom The Jacksons: Unity Tour 2012, ktoré sa má skončiť koncertom 9. decembra v japonskej Osake.

Žiadosťou Jermaina Jacksona o zmenu mena sa bude súd v Los Angeles zaoberať až 22. februára, informovala agentúra AP.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies