Jermaine Jones je pre trest v slepej uličke

NETKY.SK • 29 Január 2016, 13:25 • 2 min
Jermaine Jones je pre trest v slepej uličke

CARSON - Americký futbalový reprezentant Jermaine Jones by sa rád vrátil do nemeckej bundesligy, ak nedostane prijateľnú ponuku z klubu Major League Soccer (MLS).

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný defenzívny stredopoliar je po sezóne a pol strávenej v New England Revolution aktuálne bez zmluvy, ale úvahy o pokračovaní kariéry mu komplikuje šesťzápasový dištanc za fyzické napadnutie rozhodcu Marka Geigera v októbrovom zápase play-off severoamerickej súťaže. Nepomohlo mu ani odvolanie, komisár MLS Don Garner ho zamietol. Návrat do Európy nie je v tomto prípade riešením, Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) totiž vyžaduje rešpektovanie disciplinárnych trestov bez ohľadu na hranice štátov.

 

"Každý si rozmyslí, či angažuje hráča, ktorý nesmie nastúpiť na šesť zápasov. Do konca sezóny už potom zostane len nejakých desať stretnutí. Mrzí ma, že sa mi chrbtom otočila krajina, pre ktorú som toľko spravil," povedal rodák z Frankfurtu nad Mohanom, bývalý hráč Eintrachtu či Schalke 04, ktorý by vraj inak o angažmán v Nemecku nemal núdzu. Zato ponuku na pokračovanie spolupráce s Revolution považuje za zlý žart. Navrhli mu 20-percentný príjem v porovnaní s uplynulou sezónou.


"Ak si nebudú vážiť moje kvality tu v USA, poberiem sa späť do Európy, kde ma ľudia rešpektujú a ponúknu mi dobrú zmluvu," vyhlásil 56-násobný americký reprezentant a účastník majstrovstiev sveta 2014, ktorý by v júni nerád chýbal v kádri Jürgena Klinsmanna na "storočnicovú" Copa América v USA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies