Jermaina Taylora odsúdia v apríli 2016, hrozí mu 54 rokov

NETKY.SK • 3 December 2015, 17:44 • 2 min
Jermaina Taylora odsúdia v apríli 2016, hrozí mu 54 rokov

LITTLE ROCK - Problémový americký profesionálny boxer Jermain Taylor uzavrel so súdom v Arkansase dohodu o priznaní sa k vine so zredukovanými obvineniami v troch rôznych prípadoch.

slovakia

left justify in out

Vyhol sa tým súdnemu procesu, naďalej trénuje na Floride. Pri svojom dvanástom vystúpení pred súdom sa 37-ročný Taylor priznal ku šiestim zvlášť nebezpečným napadnutiam, dvom teroristickým hrozbám a jednému ublížení na zdraví druhého stupňa. Za každý z týchto zločinov mu hrozí maximálne šesť rokov väzenia, za mrežami si teda možno posedí až 54 rokov. O výške trestu sa rozhodne v apríli budúceho kalendárneho roka. Taylor naposledy bojoval v októbri 2014, keď získal titul organizácie IBF v strednej hmotnostnej kategórii, vo februári 2015 oň prišiel administratívne. Informoval o tom Arkansas Online.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies