Jermain Defoe do Readingu za £5m?

NETKY.SK • 13 Júl 2012, 13:30 • 2 min
Jermain Defoe do Readingu za £5m?

Jermain Defoe do Readingu za £5m? Futbal READING – Reading je pripravený predložiť £5 miliónovú ponuku pre anglického útočníka Jermaina Defoa.

slovakia

left justify in out

imgREADING – Reading je pripravený predložiť £5 miliónovú ponuku pre anglického útočníka Jermaina Defoa.

Nováčik Premier League už pred návratom medzi elitu priviedol päť nových hráčov, zatiaľ posledným je obranca Nicky Shorey. Ďalšie akvizície sú Pavel Pogrebnyak, Danny Guthrie , Garath McCleary a mladík Pierce Sweeney.

Tréner Brian McDermott však chce pred začiatkom sezóny do svojho tímu pridať aspoň ďalších dvoch hráčov, ktorí už majú skúsenosti s Premier League. To ho prinútilo hľadať skúsených elitných hráčov akým je aj Defoe z Tottenhamu.

Defoe chce od nového trénera Spurs, André Villas-Boasa, uistenie, že na White Hart Lane ešte má budúcnosť, ale ešte predtým ako by k tomu prišlo, sa už Reading sami ponúkli  ako potenciálna možnosť a sú pripravení za útočníka zaplatiť až 5 miliónov libier.

Zanedlho 30-ročný hráč má za sebou bohatú kariéru v anglickom futbale, keď v 470 zápasoch strelil 195 gólov v dresoch West Hamu, Portsmouthu a Tottenhamu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona