Jeremy Renner sa s manželkou dohodol na spoločnej výchove dcéry

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 10:01 • 2 min
Jeremy Renner sa s manželkou dohodol na spoločnej výchove dcéry

BRATISLAVA - Americký herec Jeremy Renner a kanadská modelka Sonni Pacheco, ktorí sa v súčasnosti rozvádzajú, sa dohodli na spoločnej výchove ich dvojročnej dcéry Avy Berlin.

slovakia

left justify in out

Za dieťa budú tiež obaja aj naďalej niesť spoločnú právnu zodpovednosť. Pacheco pritom súd žiadala o výhradnú fyzickú starostlivosť. Tvrdila totiž, že Rennerov dom nie je pre Avu bezpečný, pretože sa v ňom nachádza napríklad bazén bez oplotenia či zbierka zbraní.


Štyridsaťštyriročný rodák z kalifornského Modesta bude Kanaďanke mesačne prispievať na ich jediného spoločného potomka sumou 13-tisíc dolárov (v prepočte približne 12-tisíc eur). Samotnú Pacheco však Renner už ďalej nebude finančne podporovať. Vyplýva to z predmanželskej zmluvy, o ktorej neskôr modelka tvrdila, že je falošná, a chcela, aby ju súd vyhlásil za neplatnú. Dvojica sa zosobášila 13. januára 2014. Pacheco podala žiadosť o rozvod už v decembri, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi.


Jeremy Renner sa stal známym hlavnou úlohou v oscarovej vojnovej dráme Smrť čaká všade (2008), ktorá mu vyniesla aj prvú nomináciu na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied v kariére, pričom v roku 2011 ho na Oscara nominovali znovu - tentoraz za vedľajšiu rolu v kriminálnej dráme Mesto (2010). Zahral si tiež vo filmoch Jej prípad (2005), Legendy z Dogtownu (2005), O 28 týždňov (2007), Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom (2007), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), Thor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012), Bourneov odkaz (2012), Špinavý trik (2013) alebo Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013). Tento rok sa predstaví v snímkach Avengers 2: Vek Ultrona a Mission: Impossible - Národ grázlov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies